Bijeenkomst platform ‘Psychosociale arbeidsbelasting’

Bijeenkomst platform ‘Psychosociale arbeidsbelasting’

Bijeenkomst platform ‘Psychosociale arbeidsbelasting’ 1024 384 Alie Kuiper - beleidsadvies
Op 28 maart 2022 organiseert NEN een fysiek event voor het platform ‘Psychosociale arbeidsbelasting’ in Het Bibliotheektheater in Rotterdam. Tijdens het event wordt toegelicht hoe seksuele intimidatie op de werkvloer aan te pakken is met behulp van ISO 45003.

De uitzending van BOOS over seksueel grensoverschrijdend gedrag bij The Voice of Holland heeft tot een stroom van meldingen over seksuele intimidatie geleid bij veel organisaties. Vaak blijkt er sprake van een structureel probleem. Een cultuur waarbij grensoverschrijdend gedrag en de meldingen niet goed afgehandeld worden.

Ervaringen delen
Tijdens dit event gaan een aantal experts in op seksuele intimidatie op het werk en hoe dit kan worden aangepakt met behulp van NEN-ISO 45003. Ook worden er praktijkervaringen gedeeld waarbij de structurele aanpak binnen organisaties en de juridische kant worden belicht. Er is voldoende ruimte voor het stellen van vragen aan de experts.

Informatiebijeenkomst
Datum: 28 maart 2022 van 13.00 tot 16.30 uur (met aansluitend een hapje en een drankje). Locatie: Het Bibliotheektheater in Rotterdam. Aanmelden voor de bijeenkomst kan via NEN Evenementen. De kosten voor deelname aan dit event zijn EUR 125,00 exclusief btw.